یادگیری کار با نرم افزار های گرافیگی خصوصا نرم افزار هایی که بر اساس گرافیک برداری کار می کنند به شما در ایجاد طرح های آرت ورک یا طراحی لوگو کمک خواهد کرد. این ابزار به کمک شما می آیند تا خلاقیت و ایده های هنری خودتان را به حقیقت برسانید.
در این آموزش قصد داریم مباحث پایه ای نرم افزار Adobe Illustrator را برای سطح مبتدی بطور کامل شرح دهیم. خواندن هر درس حدود ۲۰ دقیقه وقت خواهد برد. مطالب بصورتی ارائه خواهد شد که شما در زمانی کوتاه (حدود حداکثر ۱ ماه) کاملا به اصول پایه این نرم افزار مسلط باشید بطوری که استفاده از نرم افزار و پیشرفت در آن برای شما امری بسیار ساده باشد.
Adobe Illustrator چیست؟
Adobe Illustrator یک نرم افزار رسم برداریست و اکثرا برای رسم تصاویر ، کارتون ها ، دیاگرام ها ، نمودار ها و لوگو ها بکار می رود. برخلاف تصاویر بیت مپ (bitmap) که اطلاعات را در ردیف هایی متشکل از نقطه ها ذخیره می کنند، illustrator از معادلات ریاضی برای رسم اشکال استفاده می کند همین امر باعث می شود گرافیک های برداری با تغییر مقیاس کاهش کیفیت نداشته باشند. پس یک شکل کوچک طراحی شده توسط این برنامه را می توانید بدودن از دست دادن کیفیت روی یک بیل بورد چاپ کنید در حالی که این امر برای Photoshop بسادگی ممکن نیست!
برتری های گرافیک برداری:
- با تغییر مقیاس کیفیت کاهش نمی یابد
- خطوط در هر سایزی همواره واضح و شفاف هستند
- می توانید در رزولوشن های خیلی بالا (بیل بورد) هم تصاویر را چاپ کنید
- حجم فایل ها کم تر است
- برای رسم تصاویر بهتر است
ضعف های گرافیک برداری:
- طرح ها کارتونی و فلت بنظر خواهند رسید
- ایجاد طرح یا تصاویر کاملا نزدیک به واقعیت بسیار دشوار است
موارد استفاده از Adobe Illustrator:






اینها فقط چند مثال از آنچه می توانید با ایلوستراتور انجام دهید هستند. اگر با فتوشاپ آشنا هستید می توانید تصاویر طراحی شده خودتان را از ایلوستراتور به فتوشاپ ببرید و آنها را بهبود ببخشید، این همان روشی است که حرفه ای ها استفاده می کنند. طی چند جلسه آتی من بخش اصلی مفاهیم پایه را پوشش خواهم داد پس بزودی می توانید اولین طرح خود را در ایلوستراتور رسم کنید.
بدون دیدگاه